Tungsten Putty

Tungsten Putty Picture
Tungsten kittens täthet är 10 g / cm3. Tungsten Putty är inte härdande och lätt att mögla i någon form, så att du kan ha vilken konstruktion du vill ha och är lätt att applicera och torkar inte ut även efter flera veckor utsatta för luft och solljus.

Tungsten kitt är utmärkt för vägtäthetsviktning, och det är mycket praktiskt för finjustering och sista minuters tweaks och olika färger finns.

Tungsten kitt kan användas för motvägning Pinewood Derby, Awana och Royal Ranger bil och kan precisionskontroll över plats och mängd placeras på bilen, eftersom det är mjuka fysikaliska egenskaper.

Sedan använder volfram kitt också som fiskesänkare. Förbättrad volframvattenspump sänker snabbare än bly för att få dina nymfer snabbare. Till skillnad från skott där det är en fast vikt, med volfram kitt, kan du välja hur balanserad du vill ha det och forma vilken storlek som helst per vattendjup och volym.

Wolfram Putty Fördelar
Någon säger "solid eller ren Tungsten" betyder inte att det verkligen är. Tungsten är i sig ett instabilt material, och kan vara med en bindande legering av nickel, koppar, järn eller en kombination av dem, när de blandas med ett polymerbindemedel, kommer volfram kitt ut.
Tungsten är en metall med en av de högsta densiteterna som väger 1,7 gånger tyngre än bly, bara guld, platina och några andra sällsynta metaller har en liknande densitet. Tungsten är också giftfri och miljövänlig, så det är säkert för barn och vuxna att hantera och arbeta med. Medan du kommer ihåg att volfram kitt inte är en leksak eller mat, håll den bort från din mun och tvätta händerna efter hantering.