Tungsten Putty

Tungsten Putty-afbeelding

De dichtheid van wolfraamverf is 10 g / cm3. Tungsten Putty is niet-uithardend en gemakkelijk in elke vorm te vormen, zodat u elk ontwerp kunt hebben dat u wilt en gemakkelijk aan te brengen is en niet uitdroogt, zelfs niet na enkele weken blootgesteld aan lucht en zonlicht.

Tungsten-putty is geweldig voor wegingen met een hoge densiteit, en het is zeer praktisch voor fijnafstemming en last-minute tweaks en verschillende kleuren worden geleverd.

Tungsten putty kan worden gebruikt voor het compenseren van de Pinewood Derby, Awana en Royal Ranger-auto en kan nauwkeurige controle over de locatie en de hoeveelheid op de auto plaatsen, omdat het zachte fysische eigenschappen heeft.

Dan gebruiken wolfraam stopverf ook als visserszinklood. Verbeterde stopverf van wolfraamspoelbakken zakt sneller dan lood om uw nimfen snel omlaag te krijgen. In tegenstelling tot shot met een vast gewicht, met wolfraam stopverf, kunt u kiezen hoe gebalanceerd u het wilt en elke grootte per waterdiepte en volume vormgeven.

Voordelen van Tungsten Putty
Iemand zegt "solid or pure Tungsten" betekent niet dat het echt is. Op zich is wolfraam een ​​onstabiel materiaal en kan het zijn met een hechtende legering van nikkel, koper, ijzer of een combinatie hiervan, wanneer gemengd met een polymeerbindmiddel wolfraammeststof naar buiten komt.
Tungsten is een metaal met een van de hoogste dichtheden dat 1,7 keer zwaarder is dan lood, alleen goud, platina en enkele andere zeldzame metalen hebben een vergelijkbare dichtheid. Tungsten is ook niet-toxisch en milieuvriendelijk, dus het is veilig voor kinderen en volwassenen om ermee te werken en ermee om te gaan. Vergeet niet dat wolfraam stopverf geen speelgoed of voedsel is, maar houd het uit de buurt van uw mond en was uw handen na het hanteren.